diumenge, 25 d’octubre del 2009

De nou hem aparcat les bicicletes...


El genoll d'en Ruben sembla que ens torna a passar factura... pero aixo no es tot. Altre cop vem haver d'anar a l'hospital, res greu, una infeccio d'orina de l'Anna que sumat a lo del genoll ha fet que haguem hagut d'agafar bus per anar avançant. Quina pena, amb lo que disfrutavem...!

El primer alto, va ser a Cappadocia.
Crec que va ser un encert, de fet no vam parar. Una mica de bici, moto, a peu... vam recorrer bastants racons i va ser espectacular. Quin paissatge mes raro!

Tot fet a base de cendres d'algun volca de ves a saber quan. Ple d'estructures que les anomenen ximeneies de fades...



...o de coves o cases, colomars, esglesies bizantines...





Mentres erems aqui va ser on varem haver d'anar a cal metge, aixi que vem anar continuant amb bus, fins a Ankara, una ciutat una mica... caotica?. No se perque crec que no la repetiriem, tot i que ens va anar be per si haviem de tornar a l'hospital.
Mes sans, i farts de capital vam fer una escapadota a Safranbolu, on varem coneixer en Hiro, un nano Japones amb qui hem estat fins ara, que soms a Istambul.

Safranbolu té de xulo les cases, que son otomanes, la mesquita i alguna que altre cosa mes.


El viatge amb bus que ens va dur fins a Istambul va tenir tela. Nosaltres no estem acostumats a aquests luxes: wi-fi al bus, assafato que et porta aigua, te, suc o coca-cola cada dos per tres, tele a cada seient, entrepa abans d'arribar a lloc; i a tot aixo, suma-li que a final de trajecte t'empolainen les mans amb colonia, com quan surts de dinar de molts restaurants (majoritariament de l'est del pais).
I ara aqui a Istambul, no hem parat ni un moment, tot el dia amunt i avall.
Hem fet algun volieo per l'estret del Bosfor amb vaixell, hem visitat no se quantes mesquites, entre elles la Mesquita Blava o de Sultà Ahmet:


L'Ayasofya, una altre mesquita que en el seu temps va ser una esglesia ortodoxa:

... i les llaaaaargues passejades pel Gran Basar i pel Basar de les especies...




1 comentari:

Marc ha dit...

vaja... kina merda aquest genoll... En tot cas, segur que feu el correcte, doncs tampoc és plan d'arribar a casa destroçats per totes bandes, no? Ara bé, si us feu una revisió mèdica al tornar, no m'extranyaria que estiguéssiu botis per totes bandes! jejeje

Nosaltres ara tenim una viatjera japonesa a casa, i sembla que no estiguem del tot de retorn. Fem turisme per BCN i encara no hem obert la tv. :-)

Bueno, com que a cada comentari que fem diem que ens encanten els vostres posts i fotos, ara ens ho estalviem, i us desitgem que gaudiu del ambient i seguiu aprofitant al màxim, ja sigui en bici, en bus o caminant.

una abraçda barcelonina cracks,
M&M