dimecres, 23 de desembre del 2009

Últim tram: de França a casa.


No tenim masses coses a dir de França que no se sapiguen: que si crosants, que si baguettes, que si Hotels Formula 1... de fet, aquests ultims dies hem anat força a la idea, sense entretenir-nos massa, i ara ja us escrivim (una mica tard) des de casa.
L'ultima setmana pedalada va ser "fascinant".
Primer per la rebuda dels de casa a Beziers, que tot i passar amb nosaltres el dia sencer a la bogaderia va ser una passada, com la rebuda de l'altra part de familia a tocar Coll d'Ares. Increible.
Pero lo milloret va ser poder brindar amb cava acompanyats de la visita sorpresa dels amics, també just arribar al Coll. Gràcies Eudald pel cop de bici i a tots per la benvinguda!

I res, que ja hem penjat les mestresses al garatge, que el somni s'ha acabat, que els 16 mesos s'han esfumat... pero lo bo es que el mapamundi encara continua penjat a la cuina, i qui sap... potser d'aqui uns anys comencem una nova aventura. Les ganes hi son.
Vinga(n) salut i fins una altra.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostra gesta!! Em fa una mica de llàstima perquè feia temps que us seguia i em fèieu somniar (amb una enveja sana) amb les vostres experiències.
Que passeu unes bones festes!

Esteve ha dit...

Ei!!!
Moltes felicitats als dos!!! i benvinguts a casa!!!
per any nou ja ens veurem espero, disfruteu de les festes i la família
Fins aviat

Anònim ha dit...

Felicitats companys!!! La veritat es que ens feu una mica d'enveja....nadal, familia...jeje, però bé, nosaltres ho celebrarem entre Vietnam i Cambotja, i el qie ve, a casa.
Una abraçada dels rodamons!

Laura i Victor

http://www.rodamon.es

Marc ha dit...

ostres tu...
no em puc creure que ja s'hagi acabat... que ràpid ha passat...

Doncs bé parella, moltiiiiiiiiiissimes felicitats i quan us recupereu feu-nos us foradet qeu us volem sentir!

una abraçada,
Mireia i Marc

Mireia.viatge365 ha dit...

Ei, jo també m'hi sumo!!!!
Tenim moltes ganes de veure'us, quan pogueu!!!!!bé, i si us bé de gust, és clar!!!

MOLT BENVINGUTS!!!!

Ricardo Ribalda ha dit...

Hola anna i Ruben:
Mirant a La Vanguardia gent que han donat la volta al món, apareixeu vosaltres, així que us he enllaçat a l'apartat Gent viatgera del meu blog:La Vuelta al Mundo de Asun y Ricardo , heu d'estar entre els trotamons per mèrits propis.
Salut

Mireia i Marc M&M ha dit...

nois, necessito contactar amb vosaltres i no sé com fer-ho... us he escrit un parell d'e-mails a la cigronet, però no sé si ja no teniu aquest correu actiu.

Em podeu contactar el més aviat possible, siusplau???

Mil gràcies
mireia
viatge365@gmail.com