divendres, 4 de desembre del 2009

Itàlia, la bella Itàlia


Per fer-ne mes via per tornar cap a casa (que ja toca i ja ens reclamen), vam sortir d'Albania per mar. Aquest cop amb un vaixell que de tots els que hem agafat era el que tenia mes bona pinta. Aixi doncs que de Durres ens vam plantar a Ancona, i quin canvi tu! Poques hores separen els problemes d'Albania als d'Italia, i el contrast es nota, i es que aqui tot sembla perfecte, net, arreglat, com mes ordenat.
Com no podia ser d'altra manera, ens hem atiforrat de pizzes, potser afartat i tot. Al final ja ens cansaven. I de pasta, esclar. Tot i que per la fama que te, preferim la pasta que feien els Uigurs de Xina.
Hem vist monuments, i pobles bonics de la Toscana. Hem visitat Florència. Hem vist Ferraris. Els hem vist anar a la moda Italiana, i ens ho hem passat pipa escarnint la seva cantarella. Definitivament hem estat a Itàlia.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!!! el cercle s'acaba...naltros pel sud est asiatic, agafant alguna bicicleta i pensant amb lo xulo que segur que ha estat tot el vostre recorregut! Molta sort nanos!!!
Victor i Laura "rodamons"

Marc ha dit...

EI NENS!!!!!US ESTEM ESPERANT!!!! QUAN TORNEU???? Tenim moltes ganes de veure'us!!!! Què fort que ja estigueu aquí, tot i que és més fort encara que nosaltres portem quasi quasi ja 2 mesos a barna! Què fort!!!

UN PETÓ MOLT FORT!!!
ÀNIMS AMB LA TORNADA!!!

MIXVOLTAALMON ha dit...

MOLT BONA TORNADA A CASA!!! I MOLT BONES FESTES!!! FINS AVIAT.

Ricardo Ribalda ha dit...

Hola amics:
Durant anys hem intercanviat enllaços i us hem seguit. Malauradament, us hem de comunicar que hem decidit posar punt final al nostre bloc. El motiu? El canvi de criteri de cerca de Google que està matant als blocs: Els blocaires som creadors de continguts gratuïts que l'ajudem augmenta els seus grans beneficis, però en comptes d'agrair-, Google ens margina.
Podeu llegir més àmpliament en el nostre últim post (https://www.mundoporlibre.com/2019/09/punto-final-cerramos-el-blog.html) les raons que ens han portat a prendre aquesta decisió.
Agraïm l'amistat i interès que heu mostrat en aquests 11 anys. Us desitgem el millor.
La Vuelta al Mundo de Asun y Ricardo