divendres, 20 de març del 2009

A tranques i barranques

Pedalar pel centre de Vietnam ens ha agradat, hem pogut gaudir de carreteres molt tranquiles i de pobles molt xulos on hem pogut visitar mes d'un RONG, unes cases enormes fetes de fusta i palla on si reuneix la gent del poble.

"La pega" de tot plegat es que no l'hem pogut disfrutar gaire.
Com cada any les engines han fet acte de presencia i ens han tingut parats tres o quatre dies en un poble de mala mort, obligant-nos a agafar un bus fins a Da Nang per poder fer l'extencio de visat perque no hi arribavem a temps.
Per si fos poc, Da Nang no val un duro, i a sobre la poli es desenten de les extencions de visat i te'l fa fer per agencia on aquests, com a bons vietnamites, intenten aprofitar-se'n tan com poden; si almenys anessin rapid... Ens han trigat una setmana per estampar-nos un segellet al passaport, si si UNA SETMANA, i a sobre ens l'han extes per 25 dies enlloc de 30.
Per no estar tot el sant dia parats a Da Nang hem anat fent coses. Un dia vam decidir fer cas a la guia i visitar Hoi An, un poblet molt petit i bonic tot i que molt explotat turisticament, era Souvenir-landia! A cada tres passes, una botiga.

I res, avui estem a Hue, hem visitat la ciutadella i el poble, i dema sortirem pitant "cap amunt" que no tenim masses dies.


Anant be haurem d'agafar algun altre bus perque d'aqui dos setmanes hem d'estar a Ha Noi per fer el visat de Xina que triga una setmana mes; es a dir, una altra setmana parats.
I es que no sempre tot va sobre rodes...
Més fotos:
Buscant... mines?




4 comentaris:

MIXVOLTAALMON ha dit...

OSTRES!!! Que bonic nois...Ens comenceu a fer una mica d'enveja, eh? Disfruteu a tope i gaudiu de cada moment d'aquest fantàstic viatge! ABRAÇADA

Split Gravel ha dit...

hola nois! esperem que aneu gaudint com fins ara del trajecte... ja hem rebut el vostre correu, Laos ens va agradar molt , sobretot el nord, i Thailandia vam patir de valent també al nord. a Cambodja no vam pedalar, nomes amb bus...
en total un viatge per emmarcar!!!
a veure si podem coincidir algun dia per intercanviar aventures...
no se quan torneu, si torneu?
salut i pedals!!!
anims parella!
una abraçada desde Montblanc!

Xavier ha dit...

Soc el Xavier Camps segueixo el vostre viatge es alucinant que tingueu sort i endevant

deivid´s ha dit...

Fantàstic, impresionant!!!! m´encanta aquest viatge, de fet ja m´hi sento en mi g de tots aquests fregaos. Admiració i enveja sana!! Em quedo amb la foto del porc lligat a la moto, encara estic rient... tot i que el camió que porta escuradents no té desperdici.
Si és que quan viatges a llocs així t´endones conte que estem carregats de romanços i ens cimpliquem la vida m´es del que ja ho és!!.
Encara vaig a anglès hi hagut alguna alta i alguna baixa desde que ens veu abandonar... anem aprenent a pas de tortuga, anar fent , sistema asiàtic.... vosaltres ja deveu dominar l´english-tourist a tope.
Salut! I a tope!