dilluns, 20 d’abril del 2009

Hem aparcat la bicicleta


Be, la cosa continua, tot i que de diferent manera.
Quan vem arribar a Hanoi, jo (Ruben) ho vaig fer gairabe a peu coix, em feia mal un genoll, i vem pensar que descansant una mica passaria, pero al cap de 10 dies, el genoll encara hi era, i ara despres de 8 dies mes, ha millorat, pero no esta be per pedalar, aixi que durant uns dies, no farem servir la bici, a veure si ho solucionem...
De moment ara tornem a ser a Xina, vem anar a Nanning, un parell de dies o tres, la ciutat no es que tingu massa res especial, pero vinguent de la bogeria de Hanoi, ens va semblar la gloria.
D'aqui vem agafar un tren, fins a Xi'an, un dia i mig de tren, força tuston, pero es el que hi ha, hem aprofitat per veure els guerrers, i tota la pesca, i per fer algunes compres per la ciutat, aqui s'hi pot comprar qualsevol cosa clonada que es desitgi, i be de preu, la qualitat...no deixa de ser Xina. Tambe hem fet algun voleiu pel barri musulma, xulo de veure, tot i que poc real i molt postis, preparat pel turisme. A part de la mesquita, i els venedors de menjar i alguna dona amb vel, la resta es a dir la majoria, son xinesos amb botigues de suvenirs.
Es curios com arriven a ser de diferents les regions de Xina, el menjar canvia, aqui son mes nets i no escupen tant, i condueixen mes tranquilament, si mes no es el que ens ha semblat amb aquests pocs dies de ser aqui.


Aqui Xi'an tenim sort perque hem trobat un Alberg on si esta de conya i be de preu. A les tardes, per no perdre forma fisica, ens les passem jugant a pimpom amb els xinos d'aqui... no hi ha qui els guanyi!!
Aprofitem per saludar, i donar les gracies a tothom que ens ha escrit, ens fan molta il.lusio els comentaris, tant dels que coneixem com dels que no.
Gracies de nou, i fins d'aqui uns dies.




5 comentaris:

Carles Icart ha dit...

Ieeeep!! Com tens al genoll? va tot b? espero q ho solucionis aviat i pogueu continuar... fins quan? jejeje qui ho havia de dir!! de fet es una bona manera d'esquivar la crisis, pq amb el panorama que hi ha aqui... Has rebut el mail? contesta'm a l'adreça del gmail, que les altres no les obro gairebé mai. Records a la dona!
PD: I si compreu un tàndem i que pedali l'Anna? jejej

Marc ha dit...

Ostreeeeees!!!!!!!!!!!!!!
Quina mala noticia això del genoll!!!
Rubén, esperem que no sigui res i que se solucioni aviat, tu per si de cas fes bondat.

I si no ho acabeu de veure del tot clar això de seguir en bici, no us agobieu! la nostra vida tampoc està del tot malament.. jeje

Ara bé, us hem de demanar un favor: DISFRUTEU AL MÀAAAXIM PER 2ona vegada DE XINA! perquè nosaltres encara la trobem a faltar...Quina penya aquests xinos...

Nosaltres anem per Nova Zelanda i això és moolt recomanable. Portem aquí quasi un mes, i ja estem quasi al final, preparats per entrar a Fiji, tot i que si poguéssim aniríem a Amèrica Llatina directament.

Cuideu-vos molt l'un a l'altre i ara vigileu amb els canells!jejeje

Una abraçada,

iturri-ak ha dit...

Holas!! podem fer dues coses em aquet genoll, o se t'acaba curant per les bones ( xina , pais dels masatges, de l'acupuntura,de la meditació ), o deixem que es converteixi en cronic ( cotaca,un altre punt pel carnet) no i pensem mès i endavant.
Un altre cosa, que pasa? que quand neu a peu, o en tren, no tireu fotos?. conyes apart, LA MORAL VEN ALTA!!!. SALUT I SALUT.

Francesc ha dit...

Hola,

Em dic Francesc Soler i, hàbilment, descobrireu que sóc també parent de la Mireia&Marc i del seu bloc viatte365-

Felicitar-vos pel bloc i les magnífiques fotografies i tots els ànims i més per aquest genoll que no vol estar a l'alçada de les circumstàncies.

Endavant i molta sort.

Francesc

Ximo Quiles ha dit...

Hola xics, ànim amb la pedalada

Estava mirant la part del Vietnam perquè pensava anar-hi aquest estiu amb la bici, ja us demanaré consells.

Veig q ara teniu problemes amb un genoll, a veure si el recupere-ho aviat i podeu seguir l'aventura. Molts wais les fotos.

Molts ànims des de València.